Bästa take-away i Malmö

Jag har skrivit om vietnamesiska Restaurang Asien förut och det är definitivt en favorit. Riktigt bra smaker, varsam matlagning, personlig service och en gastronomisk oas mitt i stimmiga, livliga Möllan.

Tyvärr blir det inte så ofta jag går dit men jag har desto fler gånger suktat efter smakerna. Igår slog det mig hur makalöst korkad jag varit (det är helt ok att instämma i kommentarsfältet, det bjuder jag på). Det är klart att även Asien har take-away som vilken kinakrog som helst.

Det blev stekt fläsk med jordnötter, vårrulle och citronsås och en ganska het kycklinggryta. Fräscht, finstämt, smakrikt och trycka-in-i-ansiktet-och-bara-stöna-gott.

Jag rekommenderar varmt Asien som Malmös bästa take-away!

Kategorier: Restauranger

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

En kommentar på “Bästa take-away i Malmö”

  1. 03 augusti 2010 den 16:20 #

    Jag älskar Asien, liksom resten av Malmös invånare verkar göra. Alltid fullt, alltid bra mat, alltid bra priser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: