Du kan påverka!

Sitter trött, urlakad och lätt pilsnersimmig i ett höstljummet Prag och har lyckats hitta en hyfsat pålitlig nätuppkoppling.

Hoppas snart kunna rapportera om trevlig öl, knapriga kringlor, tjeckiskt vin och rökiga ölhallar. Men just nu är jag nöjd att jag befinner mig levande på hotellet och kan njuta en liten, sval Pilsner Urquell från fat och gå igenom post och uppdateringar på webben.

Noterar att de tre finalisterna till Matbloggspriset 2010 nu är klara efter att läsarna fått säga sitt. Nu tar juryn över. Men i Alternativa Matbloggspriset 2010 kan du fortfarande påverka några dagar till. Dessutom är det bara bloggläsarna och ingen annan som bestämmer vem som får det jättefina priset. Du kan påverka!

Röstningen stänger vid midnatt 5/11.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

3 kommentarer på “Du kan påverka!”

 1. Anna J
  03 november 2010 den 18:07 #

  Njut av Prag. Jag var där 1996 och jag trivdes bäst i kvarteren bredvid gamla staden, lite sovjet-inspirerat sådär med spännande pubar och affärer, det var spännande då för 14 år sen. :-). Jag trivdes bäst på andra sidan Karlsbron så att säga. Ha det fortsatt bra.

  Bra att du påminde om Alternativa Matbloggspriset. Nu har jag röstat.

 2. 05 november 2010 den 8:52 #

  Suck, Anderton verkar ha tillfälligt stängt länken och jag som är så nyfiken!!! Vilka tre blev det?

 3. 05 november 2010 den 20:14 #

  Jag kollade häromdagen och…glömt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: