Tusan också!

Här gick jag och siktade in mig på att skriva något kul kring min 1000:e bloggpost och så missar jag tillfället! Det här är därför min ettusensjätte (1006) bloggpost på de knappt två år jag drivit bloggen. Hurrahurrahurra!

Många ord, massor med recept och en hel del vin har det blivit. Liiite oinspirerad för tillfället och slav under mitt självpåtagna krav att posta varje dag. Kom därför gärna med tips och idéer om vad jag ska skriva om eller något kul projekt jag kan ta tag i. Behöver en liten knuff mot 2000.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

6 kommentarer på “Tusan också!”

 1. 25 maj 2011 den 8:14 #

  Grattis i efterskott! Ja, ett kul projekt, det efterlyser även jag. Hade inte suttit fel, inte alls… Men något i stil och nivå med ditt Butler-projekt lär jag aldrig hitta!

 2. Anna N
  25 maj 2011 den 18:36 #

  Svenska ölbryggerier? Provsmaka och jämföra öl från större och mindre bryggerier, kanske besöka några olika också, vid tillfälle? Rom och grappa skulle jag gärna läsa mer om. Det finns två kokbäcker som jag tycker är jämförbara med Butlers vad gäller tidsandan. ”Herrarnas kokbok” och ”Cattelins kokbok”. Skulle vara roligt om du lagade något från dem, och tipsade om tidsenliga drycker till.

 3. AnnaT
  25 maj 2011 den 18:39 #

  Grattis – du är stor!

  Vet inte om det är PK att föreslå något som involverar andra. Tänkte du kunde ge dina trogna läsare möjlighet att publicera sin recept och vinåsikter. Det skulle kunna vara som en sorts ”anslagstavla” och inte bara så här i ett kommentarsfält.

  Ett projekt för dig vore att ge dig på att laga allt i Julia Child-boken 🙂

 4. 25 maj 2011 den 20:43 #

  Grattis till så många inlägg. Själv har jag 29 och verkligen inte så många besökande som du. Det är ett roligt jobb att ha en blogg/hemsida men det kräver tid och energi!

 5. Per Stade
  26 maj 2011 den 19:40 #

  Berätta gärna lite om ditt jobb och vardagen på Gustibus!

 6. 05 juni 2011 den 13:27 #

  Men det är himla häftigt att du skrivit fler poster på dina två år, än vad jag gjort på mina 10(!) år med blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: