Jag är på en ”short-list”! Kanpai!

När jag i en hast skrev denna lite torra text om sake så hade jag väl aldrig trott att den skulle gå till final i Sake Communicator Award! Men nu är jag i alla fall på deras short-list tillsammans med tre andra eminenta dryckesbloggare. Lika kul som förvånande.

Nu tror jag inte att jag behöver hålla kalendern öppen för en eventuell vinstresa till Japan. Min text är nog lite för skolboksaktig för att kamma hem det hela. Men OM så är jag inte sen att packa väskan. Den 21:e får vi veta.

”Kanpai” är det japanska uttrycket för ”skål”.

Update: Jag vann inte. 😦

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

4 kommentarer på “Jag är på en ”short-list”! Kanpai!”

 1. G.
  09 augusti 2011 den 20:20 #

  Rent objektivt tyckte jag att din text var klart bäst. Håller tummarna!

 2. 09 augusti 2011 den 20:43 #

  Grattis!

 3. Per Stade
  09 augusti 2011 den 20:51 #

  Håller tummarna för att du vinner!
  Väldigt roligt att du skriver om sake’ eftersom det är en dryck som jag tycker om och tyvärr finns för dåligt av i Sverige. Har köpt fantastiska sorter i japanska delikatessaffärer i Chicago.

  • Åke Nordgren
   17 augusti 2011 den 6:48 #

   Hej Per Stade, Det finns cirka 40 olika sorter i Sverige att köpa som Privatimport via Systembolaget som jag Akebono Unlimited AB importerar och lagerhåller. Gå in på http://www.akebono.se och tita under sortiment.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: