Snyggaste vinfilmen?

Rhôneproducenten M.Chapoutier var en av mina första favoriter när jag började min bana inom vinets värld. Personliga viner med mycket uttryck. Inte alltid på topp men ständigt med en känsla av plats – terroir. Firman är speciell av flera orsaker, bland annat är alla deras etiketter försedda med brailleskrift. Man är också en av de producenter som dras fram när biodynamisk odling diskuteras.

Nu har man producerat en 20 minuter lång film om sig själva. Det är en svindlande vacker, men ganska innehållslös, film som bara bitvis punkteras av självförhärligande pladder och allmänt nonsens från Michel Chapoutier. Kolla in filmen och prova deras Côtes-du-Rhône-Village för knappa hundralappen.

Rösta gärna på min blogg till Matbloggspriset 2011 om du gillar den.

Etiketter:, , , ,

Kategorier: Vin

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

3 kommentarer på “Snyggaste vinfilmen?”

 1. 20 oktober 2011 den 19:24 #

  Såg typ 5 min av filmen, fina bilder hittills haha, men hinner inte hela nu. Istället för att köpa en flaska nonsens (Côtes-du-Rhône-Village) på Bolaget så borde det vara billigare att köpa in vin på internet. Har du någon erfarenhet av detta? Tacksam för svar!

  • 20 oktober 2011 den 21:29 #

   Nu förstår jag inte varför Côtes-du-Rhône-Village skulle vara nonsens. Någon erfarenhet av vinköp via internet har jag inte. Men det har kanske du eftersom du i ditt alias länkar till en portal för nätbaserade vinbutiker.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Vinfilm i klassisk retrostil | sentiamo - 20 oktober 2011

  […] på filmen på bloggen Öhmans Mat & Vin. Share this:TwitterFacebookLike this:GillaBli först att gilla denna post. Det här inlägget […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: