Blue cheese dipmix är tillbaka!!!

Livet för en finsmakare är inte lätt. En ständig jakt på de bästa råvarorna och nya smakupplevelser. Många upplevelser men också besvikelser.

En av de största nederlagen var när Estrellas Blue Cheese Dipmix försvann för några år sedan. Skandal! Jag är vanligtvis en lugn och sansad person men denna gång skrev jag ett upprört mejl till kundtjänst. Jag fick ett kort svar att sortimentet förnyades och att det fanns många andra smaker. Vad hjälpte det mig? Blue cheese dippen är ju den enda som verkligen fungerar med dillchips. Jag lyckades trots allt hitta några förskrämda påsar i olika butiker och la upp ett litet lager. Under en övergångsperiod kunde jag alternera och vänja mig vid nachocheesedip, ett blekt substitut  till den läckra blåostdippen.

Men idag var en glädjens dag! Blue cheese dipmix är tillbaka!!! Tack Estrella för detta kloka beslut! Fredagsmyset är räddat!

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

7 kommentarer på “Blue cheese dipmix är tillbaka!!!”

 1. 01 juli 2011 den 21:21 #

  underbart!!!

 2. 04 juli 2011 den 10:35 #

  Hahaha

 3. Mammi
  14 augusti 2011 den 17:31 #

  Här i Finland har vi haft Estrellas Blue cheese dippen åtminstone de senaste 10 åren! Konstigt att de inte har såld den hos er?! Men, nu i vår har smaken ändrats…. till det sämre. Jag blev jäkligt besviken. Gissar att ni också fått den ”nya” versionen. Inte alls samma som tidigare.

 4. Peter Jerkner
  08 januari 2012 den 18:31 #

  Å va underbart att det finns likasinnade i världen. Några påsar kommer att ligga överst i i min packning när jag åker till Indien. 🙂

 5. Mikael Markström
  30 juni 2012 den 18:26 #

  Blev också besviken när denna försvann för närmare 10 år sedan och mailade också till kundtjänst, som menade att den inte sålde så bra. Blev glatt överraskad när jag nyligen hittade den i butik igen, dock verkar det som att jag missat ca ett år, tyvärr!! Är det någon som vet vad som skiljer mot den tidigare dipen? Kanske den innehäll natriumglutamat E621? I så fall tycker jag det är bra att dem tagit bort det då detta varit en omdebatterad ingrediens.

 6. Johan
  15 juli 2013 den 21:58 #

  Nu har den varit borta ett tag igen. Trodde att det bara var jag som älskade den tillsammans med Dillchips, på slutet tyckte jag att icas egna dillchips passade bäst.

  Men nu till min fråga, om någon läser detta i desperat försök att hitta substitut. Är det någon som har mixat ihop egna varianter? Kanske någon blue cheese och gräddfil, och hittat en ungefärlig liknande smak? I så fall skulle jag uppskatta receptet!

  Med vänliga hälsningar,

  Johan

 7. i. magnusson
  06 april 2014 den 17:48 #

  Nu så har blue cheese fösvunnit igen,varför kan ni inte behålla den i handeln istället för alla nthai-mixer som liknar varandra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: