Spanska mandlar

Varje gång jag reser till Spanien fyller jag de tomma utrymmena i bagaget med almendras fritas y saladas, det vill säga rostade och saltade mandlar. Oumbärligt snacks till sherry, beroendeframkallande goda men notoriskt svåra att få tag på i Sverige. Ibland får man till och med anstränga sig för att hitta dem i Spanien.

Döm om min förvåning och ohöljda glädje när jag hittade dem på Lidl igår för bara 20 kronor för 200 g! Plockade på mig fem påsar men insåg idag att jag måste tillbaka och bunkra för de var hur bra som helst. Dessutom är det spansk-portugisisk-kampanj just nu så det fanns en del kul varor, bland annat sherryvinäger  (15 spänn!) och portugisisk getost. Upplagt för tapas med andra ord.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

5 kommentarer på “Spanska mandlar”

 1. Sofie
  12 augusti 2011 den 20:18 #

  Wohooo! Jag som trodde att jag skulle behöva vänta till i december för att få tag på mina saltade mandlar! Jag drar dit direkt imorgon. Ska jag köpa åt dig? Vilken Lidl brukar du åka till?

 2. 12 augusti 2011 den 20:48 #

  Denna gång var det ute vid Bulltoftavägen. Ja du får gärna köpa 4-5 påsar om det finns.

 3. 13 augusti 2011 den 23:20 #

  Japp, de är köpta.
  Testa även Manchegon, som säljs till fyndpris denna veckan.

 4. Maria Amandil
  14 augusti 2011 den 20:33 #

  Tack för tipset! Har just bunkrat. De här mandlarna är nog det bästa jag vet.

 5. 15 augusti 2011 den 22:19 #

  håller med, kanongoda mandlar. riktigt bra sherryvinäger med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: