Gratis vin till matbloggare

Jag fick ingen respons på förra blogginlägget beroende på den menlösa rubriken och att budskapet först kom fram i slutet. Prövar därför igen med en mer säljande rubrik och ett mer konkret upplägg.

Om intresse finns bjuder jag in till en matbloggarträffGustibus Wine & Spirit Academy söndagen den 16/10 kl 15.00. Vi inleder med en vinprovning (on the house) där jag lär ut grunderna i hur man provar vin och enkelt kan beskriva det. Därefter en diskussion om hur man som matbloggare kan införliva drycken i sina inlägg. Avslutningsvis ”knytis” och allmänt surr.

Om du är matbloggare och intresserad så anmäl ditt intresse i kommentarsfältet nedan.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

12 kommentarer på “Gratis vin till matbloggare”

 1. 27 augusti 2011 den 15:54 #

  Detta lät helt fantastiskt, men Malmö är liiiiiite för långt bort!

  Ett försök till kommentar på varför JAG sällan skriver om vin:
  Jag tycker om vin. Väldigt mycket! Vet exakt vilka jag tycker är goda och hyfsat vad de kan tänkas passa till, men att sätta ord, och helst intressanta ord som andra förstår, på VARFÖR är verkligen jättesvårt.

  Jag har deltagit i några riktigt bra seriösa vinkurser (på Vin och Sprit innan det köptes upp) och fick väl lite koll, men tycker fortfarande att sätta ord på vinupplevelser är väldigt svårt. Mat (såklart), odling, böcker, husdjur, resor, natur och arkitektur kan jag skriva om, men vin…. nej.

  Tråkigt, annars skulle jag blogga flitigt om goda viner från Systembolagets mellanklassortiment. Och vara minst lika bra på att beskriva dem som Karsten Thurfjäll…..

 2. Frans
  27 augusti 2011 den 16:09 #

  Önskar jag var skånsk matbloggare!

 3. 27 augusti 2011 den 17:47 #

  Åh, det låter som något vi verkligen skulle gilla, så kul att få lära sej mer om just det där att sätta ord på smaker för att skriva om det. Vi gör så gott vi kan i vår blogg och skriver om vin vi dricker då och då, men det skulle vara fint med lite mer kött på benen.
  Innan vi anmäler oss måste vi dock kolla Håkans arbetsschema, men är han ledig så är vi absolut intresserade!

 4. 27 augusti 2011 den 21:22 #

  Åååh vore toppen… Om det var lite närmre Sthlm! Intressera av att lära mig mera om vin!

 5. 27 augusti 2011 den 22:31 #

  Åh, jag vill anmäla mig!
  Jag har i och för sig inte fått schema från nya jobbet men jag tror att det ska vara lugnt.

 6. AnnaT
  28 augusti 2011 den 11:28 #

  Men ni kan väl köra online, så kan de utsocknes vara med.

 7. 28 augusti 2011 den 11:48 #

  Absolut kul! Jag tycker ditt initiativ är toppen och jag kommer!
  Pernilla i Mästerkocken

 8. 28 augusti 2011 den 18:39 #

  Ja tack!

 9. 29 augusti 2011 den 18:00 #

  Då har vi kanske fem stycken intresserade. Inga fler?

 10. 30 augusti 2011 den 11:31 #

  Jag hade absolut kommit om jag varit hemma den helgen, men tror inte jag kan det tyvär. Sjukt bra initiativ dock!

 11. 14 september 2011 den 18:20 #

  Den som ändå bodde i Skåne! 😉

 12. vils
  15 september 2011 den 13:17 #

  Jag uppfyller väl tyvärr inte riktigt kriteriet för ”matbloggare”.
  Mitt matskrivande sker på forum och kommentarsfält.
  Jag skall kanske starta en blogg?
  Hade varit väldigt trevligt att komma annars.
  Gott initiativ hursomhelst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: