Spring å köp Baigorri Crianza!

Har fått hem vinerna som jag köpte när jag var i Rioja i november.

Igår öppnade jag 2007 Baigorri Crianza som jag skrev om här. Redan på plats tyckte jag att alla skulle beställa lådvis av vinet så det kommer in i ordinarie sortimentet. Ibland blir man lite påverkad av miljön och stämningen på plats, men efter att ha provat vinet på hemmaplan så står rekommendationen fast. Absolut njutbart och balanserat, modernt och snyggt. Ett fynd för 129 kronor!

Djup något blåröd färg. Stor och lite eldig doft av mogna, söta röd bär som jordgubbar och mörka körsbär samt kryddiga toner och kanel. Fyllig, rik och koncentrerad med mörk frukt, röda friska bär och eukalyptus. Lång och intensiv smak med fint integrerad ek. Modern crianza med friskhet och elegans.

Etiketter:, ,

Kategorier: Vin

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

5 kommentarer på “Spring å köp Baigorri Crianza!”

 1. Peter
  28 januari 2012 den 17:28 #

  Beställt två flaskor!

 2. Micke Lundberg
  28 januari 2012 den 20:37 #

  Också beställt två flarror!

 3. 29 januari 2012 den 10:18 #

  DET låter som ett vin i min smak!

 4. 29 januari 2012 den 17:50 #

  Själv har jag beställt sex flaskor. Till att börja med.

 5. 30 januari 2012 den 7:08 #

  Det skall jag testa! Här kommer min favorit / Lisa

  http://lisasgodbitar.wordpress.com/2011/10/23/la-grola/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: