MW: Studieplanen klar…nästan

Som jag berättade häromdagen så var introduktionsdagen till MW-studierna en omtumlande upplevelse. Massor med information, insikter och ett riktigt wake-up-call. Jag började inse mina brister (en viktig del i utbildningen) och förstod att jag måste börja strukturera mig om jag ska ha någon chans att kunna ta mig igenom denna tuffa utmaning.

Att få träffa några MWs som informerade om programmets innebörd och sina egna erfarenhet var mycket givande. Jag inser mer och mer att det är resan och inte målet som är det viktiga. Fast det vore fantstiskt att få bli medlem i den lilla exklusiva klubben. De verkar ha ganska kul. Dessutom blir jag imponerad varje gång av hur de som gått igenom denna prövning alltid kan inspirera och komma med nya insikter.

Så i söndags satte jag mig ner och gjorde en detaljerad studieplan som åtminstone sträcker sig in i januari och täcker ämnet ”Production of Wine”, det område som jag kan bäst. Det gäller att täcka in alla delar, täppa till hålen och fördjupa sig inför den tuffa internatveckan i Rust i Österrike i slutet av januari. Det tungatungatunga avsnittet ”Business of Wine får vänta så länge.

Nu börjar det på allvar! Så julen…den är inställd.

Vill du se hela studieplanen så kan du ladda ner den som PDF här: Studieplan MW.

Kategorier: Övrigt, Master of Wine Studies

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

2 kommentarer på “MW: Studieplanen klar…nästan”

  1. 30 november 2010 den 11:06 #

    ser att 12 dec ser ledig ut för dig, kommer då ner o hälsar på! 🙂

  2. Linda
    30 november 2010 den 11:44 #

    Låter kul men jobbigt, försök finna tid för att avnjuta drycken också. Inte bara läsa om den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: