Skåprensning

Skåprensning låter trist. Särskilt i samband med mat. Men om man som jag är mer än lovligt matintresserad och dessutom köper konserver som souvenirer på mina resor så är det faktiskt guldkant på städningen.

Igår passade jag på när kompisar skulle komma förbi. Plockade fram smörigt mjälla konserverade sparrisar, fläskrillette, två olika sorters oliver, hel konserverad anklever, kristallpaprika (en särskilt fin, spansk kvalitet), lite korv och ostar som låg och väntade på bättre tider samt annat som inte fick plats på bilden. Sedan var det bara att köpa bröd, blanda ihop en sallad och brassa en tortilla. Tapasfesten ett faktum. Det blev även lite vinskåpsrensning.

Tro nu inte att skåpen är tomma. En hel del sparris, ank- och gåslever samt rillette och annat gott är kvar. Man vet ju aldrig om man blir insnöad.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: