Fransk lyxfrukost

lyxfrukost

Till vardags är mina frukostar spartanska men på söndagar kan det vara skönt med en lång och skön sittning med godsaker och morgontidningen (som vi numera bara har på helgen).

Provianterade lite igår på Möllans Ost. Det blev bröd från parisbageriet Poilâne, smör från Normandie och fantastisk yoghurt från La Fermier. De sistnämnda är av den där krämiga desserttypen med sylt i botten som fransmännen är så bra på. Dessa var extra lyxiga då de kom i små keramikkrus. Nu återstår problemet vad man ska göra med förpackningen. Känns ju dumt att slänga dem (hur ska de sopsorteras?) men vad ska man använda dem till? För knappa tjugan kan dock yoghurten verkligen rekommenderas för att sätta lite guldkant.

Kompletterat med ägg, blodapelsinjuice och kaffe så kändes det som en frukost i Frankrike och jag glömde nästan att snön yrde utanför.

Etiketter:, , ,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

One Comment på “Fransk lyxfrukost”

  1. Tobias
    09 december 2012 den 11:09 #

    Hur funkar det med bröd från Paris? Förutom att det låter ganska onödigt, hinner det inte förlora mycket av sin färskhet under transporten? Var det gott?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: