Blå Huset B&B – Årets övernattning 2014

skånes bästa

Det är bara lite drygt ett år sedan vi flyttade in i Blå Huset i Borrby. Här bor vi och har butik, kafé och ett bed & breakfast som vi öppnade i början av sommaren.

Sommarsäsongen var minst sagt hektisk med massor av kunder och alla rum var uthyrda under sex veckor. Under högsäsong råder det brist på rum på Österlen men resten av året är här ganska tomt.

För en månad sedan fick vi reda på att vi blivit nominerade till ”Årets övernattning” av Magasinet Skåne. Fantastiskt roligt och hedrande, speciellt med tanke på att de andra nominerade var Mossbylund och Nyrups Naturhotell. Aldrig trodde vi väl att vi efter en första trevande säsong skulle vinna! Vi är helt chockade! Nu måste vi fundera på hur vi ska bli ännu bättre och om vi kanske ska bygga ut med fler rum.

Här är juryns motivering:

”Med stilsäker hand har vinnarna skapat en oas där retrostilen känns både modern och fräsch samtidigt som det personliga bemötandet, den vackra trädgården och det perfekta läget, gör att vi är många som längtar tillbaka.”

Etiketter:, ,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

2 kommentarer på “Blå Huset B&B – Årets övernattning 2014”

  1. Daniel
    05 december 2014 den 12:25 #

    Grattis! Stort, blir att försöka toppa det nu då. 🙂

  2. Anna J
    07 december 2014 den 14:22 #

    Vad roligt för er. Grattis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: