Något nytt…och ett bergsäkert vintips!

Ett första trevande försök…

Det var länge sedan sist. Aldrig har bloggen haft en så lång tystnad sedan starten för över elva år sedan. I videon ovan berättar jag varför, vad som är tänkt att hända nu, om min nytända matlust och så levererar jag ett bergsäkert vintips.

Om du gillar bloggen så prenumera gärna på min youtubekanal.

I videon nämner jag dokumentären ”Miso Hungry”. Den finns på streamingtjänsten Amazon Prime.

Vintipset är 2019 Penfolds Koonunga Hill Chardonnay. Scrolla till 5:20 i videon.

Etiketter:,

Kategorier: Övrigt, vinfynd

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

2 kommentarer på “Något nytt…och ett bergsäkert vintips!”

 1. Roland
  10 januari 2021 den 10:13 #

  Kul du är igång igen, saknat dina vintips. Mycket bra med en youtubekanal, ser fram emot kommande avsnitt.

  • Christer Elfström
   14 januari 2021 den 0:32 #

   Kan bara hålla med Roland, verkligen kul att bloggen vaknade igen! Jag är väl inte någon stor älskare av japansk mat, än så länge får jag tillägga. Det finns så många bloggar och videos gällande övrig matlagning så jag klarar mig men kommer sakna Calles mat. Själv har börjat nysta i koreansk matlagning, som är nytt, gott och annorlunda för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: