Carl Butler: Slutspurt!

Jag har några rätter kvar att laga i Carl Butler-projektet (se nedan). Det börjar bli lite tungt så här i slutet när jag kan se målsnöret. Men jag har redan planerat att avsluta alltihop med att laga bouillabaisse och ställa till en liten fest.

Tyvärr är jag lite motarbetad här hemma. Kära Hustrun vägrar att äta lamm, njurpaj och forell (hon fick någon konstig avsmak av det senaste receptet), det vill säga hälften av de återstående rätterna. Jag får väl göra som med kinkiga barn så att jag lagar något snällt och lättuggat till henne, lamm/njure/forell till mig och resterna till grannarna ovanpå.

 • Purjolökssoppa
 • Morotssoppa
 • Tomatsoppa
 • Stekt laxforell
 • Bouillabaisse
 • Laxforell vinaigrette
 • Lammstek
 • Kanin i senapssås
 • Lammrullad
 • Kokt lamm  i vitlökssås
 • Vitello Arrosto
 • Steak and Kidney paj

Här hittar du receptregistret ur Carl Butlers Kokbok samt länkar till de recept jag hittills lagat.

Etiketter:, , ,

Kategorier: lättlagat, Projekt Carl Butlers Kokbok, Recept

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

6 kommentarer på “Carl Butler: Slutspurt!”

 1. 19 augusti 2010 den 11:43 #

  Kört hårt, du är snart framme!

 2. 19 augusti 2010 den 11:48 #

  Synd att man inte bor i närheten 😦

 3. kerstin
  19 augusti 2010 den 12:50 #

  Äter hustrun Kanin?

 4. Per Stade
  19 augusti 2010 den 20:57 #

  Kära Hustrun har bättre smak än Carl Butler.

 5. Kalle B
  20 augusti 2010 den 9:03 #

  Kul att du snart är i mål – var just på väg att fråga hur långt du har kvar. Håll ut! För övrigt så tycker jag listan ser ut ungefär som min lista skulle göra om jag blev tillfrågad om sista måltiden i dödscellen – har ingen som helst förståelse vad kära hustrun klagar på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: