Årets Dryckesprofil…

…blev Takis Soldatos med motiveringen ”att han med pionjärsanda och innovationslust varit stilbildande med egna varumärken och ett eget, hypermodernt vineri samt för sitt nyskapande av box-förpackningarna som vunnit världsledande designpriser”. Kan tillägga att han också ligger bakom Palazzo och Umbala.

Som jag skrev i fredags var jag själv nominerad till utmärkelsen. En total överraskning för mig men jag blev inte så lite stolt. Däremot insåg jag ganska omgående att jag inte skulle kamma hem titeln. Jag blev nämligen varken kontaktad eller informerad av arrangörerna om nomineringen och fick inte ens en inbjudan till kvällens arrangemang.

Men jag är inte bitter, bara glad och drar mig inte ens för att återigen publicera motiveringen för att den gör mig så fånigt stolt.

För att han med kombination av djupa kunskaper, nyfikenhet och prestigelöshet höjt nivån på svenska vinutbildningar och samtidigt drivit Sveriges bästa mat- och vinblogg.

Du kan läsa mer om alla ”Årets Vin(n)are” på WOW Pronews.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: