Bloggaren i ”Mitt Kök”

Hade ingen aning om vad ”Mitt Kök” var för någonting. Nu vet jag att det är namnet på Expressens matbilaga samt ett inlag i TV4:s Nyhetsmorgon.

Jag blev nämligen tillfrågad för en tid sedan om jag ville bidra till matbilagans stående rubrik ”Veckan Läsarrecept”. Inga problem eftersom jag utlovades lite reklam för bloggen. Visserligen är (eller var) jag ingen läsare men massor av recepet har jag ju som gärna får återanvändas. Skickade in min favorit Patatas Riojanas som passar i smällkalla vintern samt en bild på mig själv.

Igår damp det ner ett anonymt brev innehållande ett stiligt jeansförkläde broderat med ”MItt Kök” och jag fattade ingenting. Det tog ett par timmar innan poletten trillade ner. Det var ju nu som receptet skulle publiceras. Tidningen inhandlades idag och där fanns mitt recept. Tyvärr angavs inte adressen till bloggen utan den till mitt företag. Lite tråkigt.

Roligare var att upptäcka matbilagan som faktiskt var riktigt inspirerande. Kanske ska satsa på den billiga prenumerationen. Då slipper man ju den erbarmliga kvällsblaskan som man annars måste tvångsköpa.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: