En kväll med Carl Butler i Borrby

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Insåg de sista dagarna av 2014 att det är 40 år sedan som ”Carl Butlers Kokbok” gavs ut. I mitten av december var det också exakt fyra år sedan jag avslutade ”Projekt Carl Butlers Kokbok” med en bouillabaisse.

Intresset för Carl Butlers verkar bara öka att döma av alla sökningar som leder fram till receptregistret och de olika recepten. Därför tycker jag att det passar det bra med ett litet event för att uppmärksamma detta.

Den 20:e och 21:a februari kommer jag att uppfylla en liten dröm och laga Carl Butlers mat för betalande gäster på restaurang. På Bakfickan, den nyöppnade lilla puben i Borrby där jag bor, kommer vi att under två kvällar återuppliva Calles klassiska krog Svensson & Butler. Det blir litet och intimt (28 platser), enkelt, rutiga dukar, god mat, utvalda viner och god stämning. Vi serverar en 3-rättersmeny med två olika alternativ (se ovan) samt en vinmeny med ett glas vin till varje rätt. Menyn kostar 320 kronor per person och vinpaketet 170 kr.

Välj ut de rätter du önskar och boka bord genom att mejla mig (anders@gustibus.se). Ange vilken kväll (18.00-21.00), hur många ni är och om ni önskar vinpaketet som i skrivandes stund inte är spikat. Alkoholfritt och vegetariskt alternativ finns. Kommer du resandes så kan du boka rum på vårt B&B (det finns andra övernattningsalternativ i Borrby också).

Hoppas vi ses!

Etiketter:,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: