Aussie Wines Online

Dags för en ny vinprovning online! Denna gång ett ämne och vinland som ligger mig särskilt varmt om hjärtat: Australien! Det blir spännande viner och prat om ett vinland som överraskar!

Provningen går av stapeln lördagen den 15/5 kl 18.00.

Som vanligt sker anmälan via nätbutiken Vinet & Glaset / precis en sån som jag och min fru driver. Du köper helt enkelt provningen där och väljer betalningsmetod (länk nedan).

Så här går det till…

 • Köp hem/beställ vinerna i listan nedan. Var ute i tid om du vill vara säker på att ha samma viner som jag.
 • Gå in i vår nätbutik via denna länk och välj antal deltagare (150 kr per person). I kassan väljer du betalningssätt samt klickar i ”Hämtas i butik” så blir det ingen fraktavgift. Du kan anmäla dig upp till tre timmar innan provningen.
 • Be att få gå med i facebookgruppen (inte nödvändigt) där du får mer info löpande om alla provningar, tips på mat till vinerna och du kan utbyta erfarenheter med andra deltagare.
 • Dagen innan provningen skickar jag en inbjudan via mejl med en länk till provningen. Den tar dig till Zoom där du lätt och smidigt loggar in. Testa att logga in innan du sätter dig ned för provningen. Har du inte fått länken så kolla din skräpmejl först. Skulle den inte finnas där så mejla mig i god tid på anders@gustibus.se.
 • När det är dags sätter du dig ner vid datorn eller din tablet, korkar upp vinerna och loggar in via länken jag skickat dig.
 • Klockan 18.00 dyker jag upp och leder dig genom provningen samtidigt som du kan skriva kommentarer som du delar med de andra deltagarna eller frågor som jag svarar på under tiden. Provningen tar cirka en timme.

Här är vinlistan och ordningen på provningen.

Här är en länk till den kompletta listan på Systembolagets hemsida.

Det är bra om du har fyra bra vinglas med tulpanformad kupa som dessa vinprovningsglas eller dessa ISO-glas.

Prenumerera gärna på min YouTube-kanal där jag kommer att lägga upp den inspelade provningen.

Etiketter:, , ,

Kategorier: australien, Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

One Comment på “Aussie Wines Online”

 1. JB
  04 maj 2021 den 15:36 #

  Länken till punt road går till en halvflaska champagne, kanske inte så stor risk att någon tar fel men du kanske vill korrigera:) Resten av länkarna funkar fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: