Jag har fått svamp

Bland veckans bloggrubriker hittar man ”Greken som räddade mitt liv””Jag lägger av ” och ”Den ultimata bakfyllematen”. Räknar man nu in ”Jag har fått svamp” så kan man ju undra hur det står till med Eder bloggare. Alldeles utmärkt faktiskt.

Svampen jag ”drabbats” av är ett mycelblock jag köpte på Bondens Egen Marknad av Ecofungi för 60 kronor. Den stora och lätt oaptitliga torvklumpen ska stå och mogna i ungefär en månad i sin plastpåse tills den är alldeles brun. Därefter ska den ”aktiveras” och en vecka senare ska jag kunna skörda de första shiitakesvamparna. Ska bli spännande med en egen svampodling. Vad jag ska göra med svampen är ännu lite oklart men det löser sig.

Etiketter:, , , ,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

One Comment på “Jag har fått svamp”

  1. 25 september 2011 den 10:31 #

    Det ser ju inte gott ut, men låter spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: