Höststress och favoriter i repris

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det är mycket nu. Mycket jobb och massor av saker som snurrar i huvudet. Så mycket att jag för första gången på 27 år glömde bort Kära Hustruns födelsedag igår. Oförlåtligt.

Här på bloggen blir det mest vin eftersom det är det som jag är upptagen med för tillfället. Jag saknar spisen, grytorna och det nästan meditativa tillståndet när jag får ägna mig åt matlagning. TIll helgen ska jag storhandla och brassa käk. Under tiden repriserar jag några favoritrecept.

  • Oj, så många som på olika sätt hört av sig om Carl Butlers Vitlökskyckling och berättat hur uppskattat det blivit. Ett sån’t där recept som verkar för enkelt men blir så himla bra.
  • Flamsburgaren på pulled pork kokad i Dr Pepper fick sonen att gå i spinn. Udda ingredienser men lika galet gott som enkelt.
  • Den alldeles vanliga köttgrytan blev ovanligt god och många har redan lagat den och via twitter höjt den till skyarna

Du vet väl att Öhmans Mat & Vin finns på Facebook också? Gå in och ”gilla” så får du blogguppdateringar och annat direkt i ditt facebookflöde. Bra va?

Etiketter:,

Kategorier: lättlagat, Recept

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: