Retromat i Svenska Dagbladet

Detta bildspel kräver JavaScript.

Sitter uppkrupen i ett soffhörn och ynkar mig i den obligatoriska höstförkylningen. Då är det kul att få lite uppskattning i form av en artikel Svenska Dagbladet som kanske sist av alla upptäckt trenden med retromat.

Ett helt uppslag ägnas åt grytor, smörgåstårtor och plankstek. Bloggen och mitt projekt med Carl Butlers Kokbok har fått massor med utrymme och särskilt nämns den ryska fiskrätten. Jättekul plus att jag fick anledning att för första gången i mitt liv köpa Svenska Dagbladet.

Är du inne på retromat kan du ju passa på att testa originalreceptet till Flygande Jakob.

Du vet väl att Öhmans Mat & Vin finns på Facebook också? Gå in och ”gilla” så får du blogguppdateringar och annat direkt i ditt facebookflöde. Bra va?

Etiketter:, , ,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vinn Carl Butlers Kokbok! | Öhmans Mat & Vin - 22 oktober 2012

    […] Svenska Dagbladet häromdagen skrev om retromat och mitt Carl Butler-projekt insåg jag vilket sug det är efter dessa recept. Det brukar vanligtvis vara många sökträffar […]

  2. Galna besökssiffror | Öhmans Mat & Vin - 24 oktober 2012

    […] Svenska Dagbladets pappersupplaga publicerade artikeln om retromat där jag intervjuades så studsade siffrorna upp med cirka tusen sidvisningar och dalade sedan. I […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: