Galna besökssiffror

Ett enkelt nöje man har som bloggare är att kolla på besöksstatistiken. Även om den sällan bjuder på överraskningar så är det ett sätt att kolla om någon länkat, vad folk googlat på och vad läsarna tycker är intressant. Vanligtvis ligger sidvisningarna på mellan 1500 och 2000. Men igår hände något.

När Svenska Dagbladets pappersupplaga publicerade artikeln om retromat där jag intervjuades så studsade siffrorna upp med cirka tusen sidvisningar och dalade sedan. I måndagskväll lades artikeln ut på nätupplagan och plötsligt blev det helt galet. Mitt gamla rekord på 4400 sidvisningar från nyårsafton rök redan på tisdagseftermiddagen och räkneverket stannade först på 6 436! Jag misstänker att det är ett rekord som kommer att stå sig mycket länge!

Idag är det tillbaka i normala spår sedan artikeln flyttats från tidningens startsida. Men det var kul så länge det varade.

Missa inte chansen att vinna ett antikvariskt ex av klassikern Carl Butlers Kokbok som avhandlades i artikeln.

 

Etiketter:,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

3 kommentarer på “Galna besökssiffror”

 1. Pia
  24 oktober 2012 den 19:05 #

  Herre Gud…efter att googlat ankfett så hamnade jag här…på din sida…och måste erkänna att jag skulle kunna gifta mig med dig vilken dag som helst…( trots att jag redan är lyckligt gift ) …tack för att du delar med dig här på bloggen…kommer följa vart enda inlägg f.o.m NU!!!

  • 24 oktober 2012 den 21:25 #

   Tack! Både flinar brett och rodnar över berömmet. Kära Hustrun hälsar att du får nöja dig med att läsa för jag är redan upptagen. 😉

 2. Pia
  25 oktober 2012 den 19:55 #

  Haha…hälsa Kära Hustrun att jag gärna nöjer mig med dina recept och texter…;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: