En flodvåg av shiraz!

BAM_cartoon_sound_effect

Tydligen har min lilla blogg någon form av påverkan.

Efter att jag skrev om superfyndet 2012 Quintay Shiraz i söndags så har det rört på sig lite. Importören hörde av sig idag och tackade så mycket (fortfarande inte en flaska eller silverpeng åt mitt håll) för hjälpen. Hittills under måndag och tisdag har beställningar på 3500 flaskor trillat in! Jättekul att så många läser och litar på mina rekommendationer.

Det bästa är att det fortfarande finns 4500 flaskor kvar för er som ännu inte hunnit beställa. Passa på innan shirazen sinar.

Etiketter:,

Kategorier: Aktuellt, övrigt, fyndvin, vinfynd

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

3 kommentarer på “En flodvåg av shiraz!”

 1. Stefan
  10 juni 2015 den 8:36 #

  Jag tycker det tyder på en leverantör som står med rak rygg vilket jag tycker är bra, annars vet man inte hur man som läsare skall värdera ett blogginlägg. Lika viktigt är att bloggaren kör med lika ”raka puckar” så som du gjort. Tydlighet och transparens.

  Sen kan jag mycket väl tänka mig att ett mer konkret ”tack för att du uppmärksammat oss”, gärna med viss finess, kan dyka upp senare. Det är lättare att godta. Då var det inte ett på förhand bestämt pris för ”tjänsten” utan mer samma reaktion som jag skulle visa en granne som oombedd hjälpt mig at klippa gräsmattan under semestern eller flyttat cyklarna för att skydda dem mot stöld. Alltså ett mer genuint tack för en genuin insats, inte ett pris. Det är definitivt en annan sak än att betala eller utlova på förhand. Sen är det också en annan sak om företaget gång på gång betalar bloggare (vilket skapar förväntan) än att närmast som en egångsföreteelse visa genuin tacksaamhet.

  Balansgången är emellertid svår.

  • 10 juni 2015 den 8:42 #

   Att min blogg läses av så många är belöning nog.

 2. Hans G
  05 juli 2015 den 18:31 #

  Läste din rekommendation tidigare i veckan under jakt på ett bra grillning. Slut hos importör, produkten återkommer år 2049 enl systemets datasystem….
  Men. Systemet i Nyköping ruvade på 12 flaskor så jag klippte till med en beställning. Ska bli spännande att smaka. So far -tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: