Allt har ett slut.

Efter nästan exakt sju år är vi nöjda. Vi spontanköpte ett gigantiskt projekt/fastighet på Österlen och har sedan dess byggt upp ett kafé, B&B och butiker mitt i Borrby. Lika spontant/plötsligt bestämde vi oss härom veckan för att nu är det bra. Nu kan vi det här. Dags att gå vidare. Vi blir inte yngre och ska man ta ett stort steg så är det inte läge att vänta. Så nu ligger hela rasket ute till försäljning.

Man brukar ju säga att det krävs sju hundår för att få en verksamhet att fungera och gå bra. Den här sjunde säsongen är hittills den bästa någonsin utan jämförelse. Allt flyter på, vi har fantastisk personal och försäljningen har aldrig varit bättre. Ska man sluta ska man göra det med flaggan i topp.

Nu väntar vi bara på att några driftiga människor nappar och vill driva verksamheten vidare eller göra något helt annat. Här finns till exempel en lokal helt perfekt för en liten restaurang (jo jag hade långt gångna planer…). Det här stället är en dröm för den med idéer och energi.

Vart ska vi ta vägen då? Vad ska vi ta tag i för något nytt. Svaret är att vi vet inte riktigt. Det blir ett stort steg ut i det okända. Allt har ett slut men allt har också en början.

Etiketter:, ,

Kategorier: Övrigt, övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

9 kommentarer på “Allt har ett slut.”

 1. Mats
  17 juli 2020 den 18:17 #

  Oj! Det var som tusan. Jag har följt bloggen länge, köpt kanonviner på rekommendation, testat recept, varit med på digitala vinprovningar och till slut lyckades jag ta mig till Borrby – i söndags! Köpt boken Vin och en fin karta över champagne Hoppas inte vårt besök påverkat beslutet i allt för stor utsträckning. 😉😃
  Lycka till med framtida äventyr.

 2. camille abou abdallah
  17 juli 2020 den 19:56 #

  Hej Anders,
  Håller med dig att man måste gå vidare.
  Vi har läst, hört och följt era framgångar med all dekoration i trädgården och all hjärta och själ ni har lagt i stället och har varit nyfikna länge och nu måste vi prova övernatta hos er innan ni lämna/sälja hotellet. Nu kommer frågan: kan jag boka en natt mellan den 1/8-2/8?
  Lena, jag och vår princessa som är 11år
  Med vänlig hälsning,
  Ha det gott och hoppas vi ses snart!
  Camille & Lena

  Skickat från min iPhone

  • 17 juli 2020 den 20:44 #

   Hej Camille!
   Vi har faktiskt två rum lediga då. Ska jag boka in er?

 3. Ingrid Grahn
  17 juli 2020 den 20:47 #

  Lycka till med kommande äventyr! Glad att jag och min familj hann besöka er och den fantastiska trädgården förra sommaren. Hoppas att detta inte betyder slutet på en bra blogg!

 4. Elisabeth R
  18 juli 2020 den 11:32 #

  Säkert ett klokt beslut, man ska sluta när det är som bäst. Hoppas vi får fortsätta att njuta av Dina fina vintips och även recept, som vi tagit del av under flera år.
  Önskar Er lycka till , ska bli intressant höra om nästa projekt.
  Elisabeth R

 5. Malin
  18 juli 2020 den 21:39 #

  Så skönt att ni tagit beslutet. Det kommer att gå bra👍 Vi sålde vårt företag i december, efter att funderat och tänkt så var det det enda rätta. Vi hade bara haft det i 1,5 år. Det svåraste är ofta att ta beslutet men när väl det är gjort så flyter allt på. All lycka till, kommer du att fortsätta blogga? Mvh malin

 6. Joachim
  21 juli 2020 den 18:55 #

  Kommer du att sluta blogga?

  Har hittat många fantastiska viner och recept på bloggen. Och köpt jättefina glas från er webbshop.

 7. Mikael Norlen
  22 juli 2020 den 2:04 #

  Hoppas verkligen du/ni fortsätter med ert bloggande . Har alltid uppskattat rekommendationer på viner och mat. Du har enligt mitt tycke den minst seriösa men bästa o gladaste sidan om mat jag funnit,saknaden blir stor.. Älskar dina gamla recept från Butler,o provar samtliga. Hoppas få mail från dig i fortsättningen. Lev väl o håll er friska,Mikael

  Hämta Outlook för iOS ________________________________

 8. Christer Elfström
  18 augusti 2020 den 12:21 #

  Hej Anders!
  Har du även laggt ned bloggen? Du har varit en bra inspirationskälla vid matlagning och tipsat om prisvärda viner! ”Allt har ett slut”, ja men ni skall väl inte sluta äta och dricka bara för att ni säljer en fastighet och rörelse, fortsätt blogga, snälla! Pepin är väl åttifem bast eller liknande och kör på, du kan väl också bara köra på! Anders tack för tipset angående Pepin, vilken gubbe fullkomligt älskar hans små videosnuttar.
  Mvh
  Christer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: