Aussiefynd till halva priset!

IMG_2695

UPPDATERING: De två första dagarna efter att jag skrev detta så flög det iväg över 4000 flaskor. Men det finns fortfarande mycket kvar (2019-12-04).

Nu duggar plötsligt vinfynden tätt! Fick idag ett tips om att 2017 Frankland Estate Chardonnay säljs ut till sänkt pris (Tack Morgan!).

Jag skrev om detta vin förra året när det lanserades och konstaterade redan då att det var ett klockrent fynd till 99 kr. Därefter höjdes priset till 119 kr vilket verkar vara en rimligare nivå för kvaliteten. Nu slumpas det ut till fullständigt löjliga 59 kr! Det bästa av allt är att det finns massor kvar. Denna gång lär ingen bli utan i första taget. Jag har lagt en stor beställning själv.

Extra kul att få tipsa om en riktig favorit (vi drack hur mycket som helst av detta vin förra sommaren) och dessutom från en producent jag besökt. Vinet är dessutom ett bra exempel på  ”modern aussie chardonnay”.

Jag drack vinet ur dessa läckra bourgogneglas

 

 

Etiketter:, , , ,

Kategorier: Övrigt, dryck, fyndvin, Vin, vinfynd

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

3 kommentarer på “Aussiefynd till halva priset!”

  1. Eva
    03 december 2019 den 8:27 #

    Stort tack för tipset!

  2. Åsa Sebelius
    05 december 2019 den 17:28 #

    DU ÄR ETT FYND ! Jag har precis hämtat senaste vintipset Frankland chardonnay .Har följt och provat dina vintips med stor glädje. Missade tyvärr Tukma då det tog slut .Är absolut inte någon vinkännare men hittade dig för att jag hade köpt ett vitt vin från Sydafrika som vinbloggare rekommenderat som jag var mer än besviken på. Du hade skrivit om detta vin och där var vi ense .Många tack Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: