Matbloggare i fritt fall

Jag skyller på vädret, världsekonomin eller, vilket är det troligaste, en kombination av tids- och inspirationsbrist. För jag har förfallit som matbloggare. Igår tangerade jag ett bottennapp då jag pimpade burkravioli och tyckte det var riktigt smarrigt. Idag blev det jämförelsevis riktigt finlir då jag ur kartonger plockade djupfryst pizza och skjutsade in i ugnen.

Det blev Dr Oetkers stenugnsbakad tradizionale i varianterna ”diavola” och ”spinaci”. Riktigt bra pizzor faktiskt. Definitivt bättre än de från leverantören på hörnan. Stunsigt frasig botten med hetta i ”diavolan” och fräscht smakrik spenatpizza.

Ska ta mig i kragen och försöka kravla mig upp ur färdigmats- och fastfoodträsket och återkomma med lite roliga recept. Men det kan ta lite tid. Hav tålamod.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

2 kommentarer på “Matbloggare i fritt fall”

  1. 30 augusti 2011 den 21:13 #

    Jag har också upptäckt att de där pizzorna är jättegoda. Tack vare smartson.se.

  2. Tobias
    01 september 2011 den 19:26 #

    Att äta skumma rester från frysens innersta hörn i en vecka är inte så mycket roligare. Lovar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: