Jag längtar till Italien!

Det var mycket längesedan jag var i Italien senast. Därför var jag snabb att tacka jag när Tryffelsvinet erbjöd mig att fylla Isabella Löwengrips skor när hon fick förhinder att följa med på deras italienresa. När Blondinbella inte kan – Who you gonna call?

Jag reser idag och det ska bli jättekul att få resa tillsamman med Andreas från Tryffelsvinet och lära känna matbloggarna Karoline Nordefors, Madeleine Landley och Johan Hedberg. Det är heller ingen vanlig vinresa då vi enbart ska besöka en (1) vinproducent under de dryga tre dagarna i Marche. Det blir desto mer mat och upplevelser av landet som kommer att hitta vägen hit till bloggen.

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

One Comment på “Jag längtar till Italien!”

  1. 15 maj 2013 den 12:11 #

    ser fram emot att läsa..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: