Julklappstips till halva priset!

julklappar

Det lackar mot jul. Bara drygt två veckor kvar och vare sig man vill eller ej så rycks man med i julstressen. Maten är inga problem för mig men jag är sämst på att planera och handla julklappar. Alltid ute i sista minuten. Eftersom jag misstänker att fler har det problemet så har jag lite hjälp på traven här.

Från Kära Hustruns butik Vinet & Glaset har jag plockat ut sju prylar som kan funka till de flesta vuxna. Som läsare av denna blogg har du dessutom 50% rabatt på priset om du använder koden GODJUL. Gäller så långt lagret räcker eller fram till Lucia (13/12). Därefter kan vi inte lova att paketen kommer fram i tid.

På tal om halva priset…det finns fortfarande kvar av det fantastiska vinfyndet från Australien i lager. Funkar bra till lutfisken.

a3-87-

Coutale Sommelier Prestigeär enligt min mening världens bästa korkskruv, i synnerhet om man räknar in priset. Så säkra på kvaliteteten att Vinet & Glaset lämnar 3 års förbehållslös garanti. Köp flera för det är en perfekt liten gå-borts-present.

Livet handlar inte bara om vin. Det finns ju ost också. Från franska l’Atelier du Vin duo-de-coutellerie-pack.pngkommer det här eleganta ostsetet.

Är man ostintresserad (och vem är inte det?) så vill man the_cheeses_of_francesäkert ha denna snygga och pedagogiska uppställning över Frankrikes regionala ostar på väggen i köket. Från De Long som också gör de snygga vinkartorna.

Från l’Atelier du Vin kommer också denna fräcka shaker-transparent-silver_madeindesign_208459_originalbatteridrivna cocktailshaker. Vad vore julen utan en granbarrsdoftande dry martini?

Här är ett presentset med vakumpump, två proppar samt två hällpipar från VacuVin. Praktiskt när man inte vill tömma hela flaskan.

vacuvin2

 

Slutligen de obligatoriska julklappsböckerna. För den lille kalenderbitaren som vill lära sig allt om de två mest klassiska franska vinregionerna. En bok om Bourgogne och en om Bordeaux.

 

Här hittar du andra tips på fina klappar under 250 kr.

 

Etiketter:,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: