Bloggåret 2012

2012 har varit ett jättekul bloggår! Massor med nya läsare som förhoppningsvis fått hittat något matnyttigt (no pun intended) eller fått något bra vintips. Besöksrekord med 6204 sidvisningar på en dag blev det när Svenska Dagbladet skrev om Carl Butler-projektet. Absolut roligast var att bli utsedd till Sveriges bästa dryckesbloggare! Bättre blir det väl inte?

I januari reser jag till Sydamerika för att under nästan två veckor upptäcka vinerna, landskapet och maten. Hoppas ni vill följa mina äventyr via bloggen. Till dess önskar jag alla läsare ett GOTT NYTT ÅR och låter kalenderbitarna bland er kika på en sammanställning över bloggåret som gått via länken nedan

About 55,000 tourists visit Liechtenstein every year. This blog was viewed about 520 000 times in 2012. If it were Liechtenstein, it would take about 9 years for that many people to see it. Your blog had more visits than a small country in Europe!

Klicka för att se hela rapporten.

Etiketter:, , , , ,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

One Comment på “Bloggåret 2012”

  1. superdeluxive
    31 december 2012 den 15:34 #

    Kul! Tycker din blogg går från klarhet till klarhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: