Alkohol och dubbelmoral går hem

statistik

Igår morse satt jag i morgonrock och med en kopp kaffe och greps av helig morgonvrede när jag läste om hur förslaget om gårdsförsäljning stoppats. En kvart senare hade jag postat en bloggpost i ämnet.

Kombinationen alkohol, dubbelmoral, monopol och politik slog tydligen an en sträng.

Plötsligt sköt besöken på bloggen i höjden. Fascinerat tittade jag på stapeln över visningar. Min vanliga dagsnotering på runt 1500 till 1700 träffar passerades innan lunch. Det såg tidigt ut som det gamla svårslagna rekordet på 6200 visningar från när bloggen och jag omnämndes i Svenska Dagbladet kunde hotas. Vid midnatt hade jag haft över 9000 besök!!! Booom!

Nu ett dygn senare rullar det fortfarande på och bloggposten ligger nu på topp-10 över mest lästa inlägg någonsin. Helt galet! Hoppas nu att mitt lilla bidrag i debatten kan flytta positionerna ett par millimeter åt rätt håll. Om monopolet inte kan överleva gårdsförsäljning så har systemet verkligen överlevt sig självt. Det är nya tider nu.

 

 

Etiketter:,

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

One Comment på “Alkohol och dubbelmoral går hem”

  1. 16 december 2014 den 8:14 #

    Grattis!
    Det var ett mycket välskrivet och härligt bitskt inlägg. Ovanligt bra till o med för att vara du, som alltid skriver bra.Kan förstå att det länkades vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: