Bloggen fyller 3 år!

Idag är det precis tre år sedan jag postade mitt första inlägg (nej, datumet stämmer inte då det ursprungligen postades på en annan bloggportal). Hipphipphurra!

Måste klappa mig själv på axeln och säga att jag är mäkta stolt över att, med några undantag, postat minst ett inlägg om dagen (detta är inlägg 1460). Har kikat igenom en del av dem och de flesta är helt ok, några är riktigt bra och en del är rätt och slätt slentrianmässiga. Nästan imponerad blir jag när jag kollar på alla Carl Butler-recepten som nu är digitaliserade. Jag fnissar lite åt timpanogalenskapen och förundras över hur få kommentarer Julia Childs boeuf bourguignon får trots tiotusentals träffar.

Jag har definitivt inte tröttnat. Jag blir uppmuntrad av alla kommentarer och av att allt oftare i verkliga livet träffa främmande människor som kommer fram och berättar att de följer bloggen, använder recepten och provar vinerna jag rekommenderar. Sådant värmer mer än ni kan ana.

Jag har valt att fira det lilla jubiléet med att ge bloggen ett nytt och uppdaterat utseende. Det ser kanske inte helt hundra ut idag men jag jobbar på det (tack Fredrik för ovärderlig hjälp när jag närmade mig ett sammanbrott i går). Den har sett likadan ut sedan start så det var på tiden.

Jag har uppgraderat på flera andra sätt också. Bland annat är nu adressen till bloggen ohmansmatovin.com. Det klumpiga appendixet wordpress.com är därmed släppt. Jag skulle också registrera ohmansmatovin.se, men då visade det sig att någon annan varit där och hunnit före (Fleet Web Hosting Ltd. och Malin Lundgren är välkomna att höra av sig). Jag registrerade därför ohmansmatochvin.seöhmansmatochvin.se och öhmansmatovin.se som snart kommer att peka hit.

Tack alla ni som läser, följer, kommenterar, tragglar recept och framförallt ni som pinar er igenom trista provningsanteckningar. Nu kör vi ett år till.

Etiketter:

Kategorier: Övrigt

Kontakt & prenumeration

Det finns flera sätt att hålla sig uppdaterad om bloggen, se nedan. Vill du ha kontakt med mig direkt kan du mejla till anders@gustibus.se.

11 kommentarer på “Bloggen fyller 3 år!”

 1. 25 juni 2012 den 9:46 #

  ”Keep up the good work!” Har fått ett kraftigt beroende av att läsa dina kloka och roliga ord varje dag. Hur orkar du?! Lovar också att kommentera inläggen oftare. Det som satt störst intryck på mig under dessa år måste vara det fantastiska Carl Butler projektet samt din friska satsning på MW-utbildningen. Varmt tack, lycka till och hoppas vi ses på någon Gustibus-utbildning i framtiden…

  • 25 juni 2012 den 18:28 #

   Tack!
   Kan eventuellt utlova intressant vinläsning framöver om ett projekt går i lås.

 2. 25 juni 2012 den 15:29 #

  Hej Anders,
  Har bara följt din blogg sedan i höstas men jag är positivt överraskad av din energi och entusiasm inför det här. Har även provat ett ganska stort antal av dina recept och de är ofta spännande.
  Jag fortsätter med nöje att läsa din blogg!
  Hälsningar Vallismorsan

  • 25 juni 2012 den 18:28 #

   Tack! Alltid kul att höra att recepten prövas. 🙂

 3. Ingrid
  25 juni 2012 den 17:47 #

  Hej!

  Har länge läst och använt många recept, även om jag försöker LCHF-anpassa dem när det går. Kära hustrun äter inte alltid LCHF, eller? Jag har också tacksamt tagit emot de lite ”billigare” vintipsen, som har kommit ibland. Är nämligen fattigpensionär, men just i egenskap av människa i livets slutskede, tycker jag att jag kan unna mig ett nästan dagligt glas vin. Jag röstade på dig i matbloggsprisomröstningen, för jag har verkligen dragit nytta av dig, och lärt mig mycket. Även om inte alla intressanta ingredienser från internationella Malmö går att få tag i här i vårt lilla samhälle på gränsen mellan Östergötland och Småland.
  Varmt tack!

 4. 25 juni 2012 den 18:30 #

  Tack själv!
  Försöker anpassa maten så gott det går till Kära Hustruns kolhydratfattiga kost. Men vi kör inga strikta dieter här.
  Kul att vintipsen går hem. Försöker blanda högt och lågt så att det ska vara något för alla.
  Tack för att du röstade på mig! Det värmer. 🙂

 5. 26 juni 2012 den 21:47 #

  Long time reader, first time commenter här! Superbra blogg – Saklig, skoj och intressant. Prenumenerar nu på Cook’s illustrated efter ditt tips.

 6. 26 juni 2012 den 21:51 #

  Grattis på 3-årsdagen (ngt sen), snygg uppdatering!

  Magnus

 7. sofie persson
  26 juni 2012 den 22:34 #

  GRATTIS! på 3 års dagen 🙂 Du vet att jag älskar alla vinanteckningar och tips 🙂

 8. 30 juni 2012 den 11:44 #

  Härligt, grattis till 3-åringen, men nog känns som du bloggat bra mycket längre tycker jag! Hurra och hoppas du fortsätter länge till! Snyggt omgjort här inne också.

  • 30 juni 2012 den 14:54 #

   Det känns faktiskt längre också.
   Håller på så länge det är roligt.
   Ganska nöjd med renoveringen själv. EN logga är på gång också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: